Γυμναστικός Όμιλος Άθλος

Athlos-Logo
Άθλος ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της Γυμναστικής και του Τραμπολίνο. Πρωταθλητισμός για τους τολμηρούς, άθληση για όλους, στις μοναδικές για τα Ελληνικά δεδομένα Εγκαταστάσεις μας. Ο Γυμναστικός Όμιλος Άθλος Καλαμάτας ήταν από τους πρώτους Συλλόγους που ασχολήθηκαν με το τραμπολίνο στην Ελλάδα σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές με διακρίσεις σε εθνικούς και διεθνής αγώνες. (Πανελλήνια πρωταθλήματα - Πανευρωπαϊκά - Παγκόσμια - Ολυμπιάδες).

Athlos-Building

Στο πρόγραμμα γυμναστική και παιδί, αρκετά παιδιά κάθε χρόνο γνωρίζουν τον αθλητισμό, (ακόμα και από την ηλικία των 3 ετών). Με την μορφή παιχνιδιού μαθαίνουν τις βασικές δεξιότητες ευχάριστα και διασκεδαστικά. Η γυμναστική γρήγορα γίνεται τρόπος ζωής, και μία πολύ καλή συνήθεια για την υγεία τους.

Στον Άθλο λειτουργεί και ειδικό τμήμα για τα παιδιά (Γυμνασίου – Λυκείου) που επιθυμούν να ακολουθήσουν με τις νέες τάσεις στην άθληση και τον χορό. (Parkour, Freerunning, Tricking, Breakdance… ).

Φωτογραφίες Βίντεο
Εγγραφές από 12 Σεπτεμβρίου
news/trampoline-kids.png Καλή  σχολική  χρονιά  σε  όλους.Σας  περιμένουμε  και  φέτος,  για  πολύ  παιχνίδι,  τραμπολίνο  και  γυμναστική. Εγγραφές  και  μαθήματα  από  12 Σεπτεμβρίου, καθημερινά  (Δευτέρα  έως ...
Περισσότερα...
Τμήματα Εναέριας Γυμναστικής
news/508_aerial_2015_01.png Τμήματα  Εναέριας  Γυμναστικής  θα  λειτουργήσουν  και  φέτος  από  15  Σεπτεμβρίου.
Περισσότερα...
Τμήμα για παιδιά γυμνασίου και λυκείου και άνω
news/9-10--T.png Το  τμήμα  για  μεγάλους  (Γυμνασίου – Λυκείου  και  άνω),   λειτουργεί  και  φέτος  από  15  Σεπτεμβρίου, κάθε  Τρίτη  και  Πέμπτη  9μμ – 10μμ.
Περισσότερα...
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Online χρήστες

Έχουμε 14 επισκέπτες σε σύνδεση