Εγκαταστάσεις

Από το 2003 ο Γ.Ο. Άθλος Καλαμάτας λειτουργεί σε ιδιόκτητο προπονητήριο, ειδικά σχεδιασμένο από τον Βασίλη Αγγελάκο, βασισμένο σε νόρμες και κανόνες που ορίζονται από τα αθλήματα της Γυμναστικής και του τραμπολίνο. Γεγονός μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα.

Athlos-Facilities9

Athlos-Facilities10508

Δεν πρόκειται απλά για την διαμόρφωση κάποιας υπάρχουσας αίθουσας, αλλά για ένα κτήριο που σχεδιάστηκε, κτίστηκε και εξοπλίστηκε, με σκοπό να προσφέρει στην νεολαία μας το πολύτιμο δώρο της άθλησης, σε ιδανικές συνθήκες, με την μέγιστη ασφάλεια.

Με ύψος κτηρίου 10 μέτρων και Τραμπολίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών καλύπτει τις ανάγκες του αθλήματος σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Athlos-Facilities1

Οι αρχάριοι και τα μικρά παιδιά χρησιμοποιούν τραμπολίνα τοποθετημένα μέσα στο έδαφος, ώστε το Δίχτυ του τραμπολίνο να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την επιφάνεια του εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο υποχωρεί το αρχικό συναίσθημα του φόβου και η εξοικείωση έρχεται γρηγορότερα και ασφαλέστερα. Όλο το γυμναστήριο είναι καλυμμένο από αφρώδες υλικό και διαθέτει εξοπλισμό που προσαρμόζεται στο ύψος και τον σωματότυπο κάθε αθλούμενου ακόμα και παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες στον χώρο του γυμναστηρίου λειτουργεί πισίνα,

Athlos-Facilities-Pisina-1

σχεδιασμένη να χρησιμοποιηθεί από όλο το ηλικιακό φάσμα των αθλούμενων του γυμναστηρίου. Από μικρές ηλικίες για εκμάθηση κολύμβησης και μεγαλύτερες ηλικίες για εξάσκηση, υδρογυμναστική και ψυχαγωγία.

Athlos Facilities10
Athlos Facilities06
Athlos Facilities12
Athlos Facilities05
Athlos Facilities07
Athlos Facilities02
Athlos Facilities13
Athlos Facilities04
Athlos Facilities08
Athlos Facilities03
Athlos Facilities11

Φωτογραφίες Βίντεο
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Online χρήστες

Έχουμε 5 επισκέπτες σε σύνδεση