Το Άθλημα

trampoline-gravity-games
Τραμπολίνο τολμηρά παιχνίδια με την βαρύτητα.

Το  Τραμπολίνο προσφέρει τις συγκινήσεις του πρωταθλητισμού στους τολμηρούς, παράλληλα όμως αποτελεί για όλους ένα πολύ καλό μέσο άθλησης. Ιδιαίτερα αρέσει στα παιδιά, που τώρα έχουν κάτι καλύτερο από το διπλό κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς να χοροπηδήσουν και να παίξουν! Η γυμναστική στο Τραμπολίνο, ακόμα και όταν πλησιάζει τα επίπεδα του απλού συναγωνισμού, απευθύνεται σε όλους, προσφέροντας εκγύμναση και ψυχαγωγία.
Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορία

nissen_george Στην ιστορία του ο άνθρωπος έκανε πολλές προσπάθειες να βρεθεί στον αέρα νικώντας τους νόμους της βαρύτητας. Στο τσίρκο, για χάρη του θεάματος, επινοήθηκαν πολλοί μηχανισμοί (πρόγονοι του Τραμπολίνο) για να παρουσιαστούν δύσκολα εναέρια ακροβατικά νούμερα. Το Τραμπολίνο με την μορφή που έχει σήμερα, κατασκευάστηκε από τον George Nissen (ΗΠΑ) το 1936.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγωνίσματα και Βαθμολογία

Αγωνίσματα και Βαθμολογία Τραμπολίνο Στα διεθνή πρωταθλήματα συμπεριλαμβάνονται τα αγωνίσματα:

Τραμπολίνο, Συγχρονισμένο Τραμπολίνο, Διπλό Μίνι Τράμπ και Ακροβατικός Διάδρομος. Πρόκειται για πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Στο Τραμπολίνο ο αθλητής καλείται να πραγματοποιήσει 10 άλματα με ακροβατικά στοιχεία, συνεχόμενα.

trampoline-games

Διαβάστε περισσότερα...

Εξοπλισμός

trampoline-5m
Τραμπολίνο: Ένα τραμπολίνο έχει μήκος 5 μέτρα περίπου (με τα στρώματα ασφαλείας φτάνει τα 10 μ.), πλάτος 4 μ. και ύψος 1,25 μ. Πρόκειται για ένα δίχτυ τεντωμένο από πολλά ελατήρια (118 συνήθως).
Διαβάστε περισσότερα...
Φωτογραφίες Βίντεο
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Online χρήστες

Έχουμε 8 επισκέπτες σε σύνδεση