Αγωνίσματα και Βαθμολογία

Αγωνίσματα και Βαθμολογία Τραμπολίνο Στα διεθνή πρωταθλήματα συμπεριλαμβάνονται τα αγωνίσματα:

Τραμπολίνο, Συγχρονισμένο Τραμπολίνο, Διπλό Μίνι Τράμπ και Ακροβατικός Διάδρομος. Πρόκειται για πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών. Στο Τραμπολίνο ο αθλητής καλείται να πραγματοποιήσει 10 άλματα με ακροβατικά στοιχεία, συνεχόμενα.

trampoline-games

Οι αναπηδήσεις αυτές μπορούν να γίνουν, εκτός από τα πόδια, από την κοιλία και την πλάτη. Η αξιολόγηση των αθλητών γίνεται από 5 κριτές υπευθύνους να βαθμολογήσουν την ποιότητα εκτέλεσης (τεχνική) του κάθε αθλητή και 2 να υπολογίσουν την δυσκολία των ασκήσεων. Τη διαδικασία αυτή διευθύνει και επιβλέπει ο πρόεδρος των κριτών.

Ο βαθμός κάθε αθλητή προκύπτει από την πρόσθεση του βαθμού τεχνικής με τον βαθμό δυσκολίας του προγράμματος και τον χρόνο πτήσης του αθλητή κατά την διάρκεια του προγράμματος (10 ασκήσεις συνεχόμενες). Κατά αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ανώτατη βαθμολογία (άριστα), όσο πιο ψιλά, άσο πιο καλά, όσο πιο δύσκολα, τόσο μεγαλύτερη βαθμολογία.

Φωτογραφίες Βίντεο
Εγγραφές από 12 Σεπτεμβρίου
news/trampoline-kids.png Καλή  σχολική  χρονιά  σε  όλους.Σας  περιμένουμε  και  φέτος,  για  πολύ  παιχνίδι,  τραμπολίνο  και  γυμναστική. Εγγραφές  και  μαθήματα  από  12 Σεπτεμβρίου, καθημερινά  (Δευτέρα  έως ...
Περισσότερα...
Τμήματα Εναέριας Γυμναστικής
news/508_aerial_2015_01.png Τμήματα  Εναέριας  Γυμναστικής  θα  λειτουργήσουν  και  φέτος  από  15  Σεπτεμβρίου.
Περισσότερα...
Τμήμα για παιδιά γυμνασίου και λυκείου και άνω
news/9-10--T.png Το  τμήμα  για  μεγάλους  (Γυμνασίου – Λυκείου  και  άνω),   λειτουργεί  και  φέτος  από  15  Σεπτεμβρίου, κάθε  Τρίτη  και  Πέμπτη  9μμ – 10μμ.
Περισσότερα...
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Online χρήστες

Έχουμε 28 επισκέπτες σε σύνδεση