Η Παρέα Άνεμος, στην παρέα μας.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΕΦΑΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ...

ΕΙΔΙΚΟ ΣΧ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΘΛΟΣ-ΠΑΡΕΑ ΑΝΕΜΟΣ!

anemos4

Η Παρέα Άνεμος, μία ιδέα πιο πολύ παρά παρέα, είναι μία ομάδα φίλων, ανθρώπων κάθε ηλικίας που με χαμηλούς τόνους, πολιτική αχρωμία, πολύ όρεξη και έγνοια γιά τον άνθρωπο, εδώ και επτά μήνες κινείται στην πολη της Καλαμάτας κάνοντας κάτι πολύ απλό, βάζοντας χαμόγελα στα πρόσωπα ανθρώπων που έχουν ανάγκη και κυρίως μικρών παιδιών. Το Έργο της Ανεμος μπορεί να είναι από παράδοση τροφίμων και ρούχων σε άπορες οικογένειες έως και δωρεάν μαθήματα κάθε είδους σε παιδάκια. Ένα από τα μέλη τις ΑΝΕΜΟΣ λοιπόν, σκέφηκε το Γυμναστήριο ΑΘΛΟΣ και τους θετικά σκεπτόμενους γυμναστές και Αθλητές του σαν ενα ΑΞΙΟ-θέατο γιά τα παιδάκια του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας.

anemos7

Σε συννενόηση με τον κο Αγγελάκο ιδιοκτήτη και προπονητή του ΑΘΛΟΣ, τον κο Ηλία Μπάκα διευθυντή του Σχολείου, τα εκπαιδευτήρια Μπουγά που προσέφεραν το λεωφορειάκι τους γιά την μεταφορά των παιδιών και των συνοδών τους, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου στις 10πμ όλοι μαζί επισκεφθήκαμε τον χώρο του ΑΘΛΟΣ όπου με χαρά μας υποδέχτηκαν οι κυριοι Βασίλης Αγγελάκος και Θοδωρής Γιαννόπουλος , γυμναστές και ο νεαρός πρωταθλητής τραμπολίνο Χάρης Κολόζης. Μας έδειξαν όλα τα όργανα γυμναστικής και υπομονετικά και χαμογελαστά μας προπόνησαν όλους, μικρούς και μεγάλους!
Η χαρά των μικρών παιδιών ήταν μεγάλη, η χαρά των συνοδών μεγαλύτερη. Επειδή ο Αθλητισμός είναι ο σημαντικότερος κρίκος που ενώνει ψυχή, σώμα συμβάλει γιά την Αρμονία στην ζωή μας και επειδή τα παιδιά του ΑΘΛΟΣ αυτό κατάφεραν έστω και τις δύο αυτές αξέχαστες ώρες που είχαμε μαζί τους,
τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και υποσχόμαστε να τους ξαναδούμε σύντομα.

anemos5

anemos1

Φωτογραφίες Βίντεο
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Online χρήστες

Έχουμε 1 επισκέπτη σε σύνδεση