Moves & Tricks

Athlos-Moves3
Οι νέοι βλέπουν τον κόσμο με άλλο μάτι και άλλη διάθεση.
Στην άθληση εκφράζονται πρωτότυπα και ευρηματικά (Parkour, Freerunning, Tricking …).
Στον χορό έντονα και δυναμικά, χαρακτηριστικό παράδειγμα το Breakdance.
Στον Άθλο έχουμε το κατάλληλο περιβάλλον και την γνώση, για να υποστηρίξουμε τα πρώτα βήματα στην εκμάθηση αυτών των δεξιοτήτων.

Είναι σημαντικό πριν κάποιος ασχοληθεί με τέτοιου είδους τεχνικές και δραστηριότητες, να αποκτήσει το σωστό υπόβαθρο και να μάθει τα βασικά με ασφάλεια.

Πριν από το πάρκο, την πόλη, την εξοχή, καλό είναι τα πρώτα βήματα να γίνουν στις ελεγχόμενες συνθήκες του Γυμναστηρίου, με την σωστή καθοδήγηση.

Athlos-Moves4

Οι καταπονήσεις σε τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι μεγάλες. Η λάθος Τεχνική μακροπρόθεσμα, πιθανόν να μας δημιουργήσει προβλήματα. Μεγάλη προσοχή, ότι κάνουμε να το μάθουμε από την αρχή σωστά. Δεν χρειάζεται βιασύνη, με σίγουρα, μεθοδευμένα βήματα να μάθουμε την σωστή Τεχνική.

Παράλληλα να προετοιμάσουμε το σώμα μας για τον ολοένα αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας της προπόνησης. Να αποκτήσουμε αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, εκρηκτικότητα, ισορροπία, και καλά ανεπτυγμένο μυοσκελετικό σύστημα, ικανό να ανταπεξέλθει στις καταπονήσεις.

Athlos-Moves5

Οι γερές βάσεις θα μας δώσουν την σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας για να χαρούμε την ζωή, με τον δικό μας τρόπο.

Parkour - Freerunning

Athlos-Parkour

Parkour - Freerunning, ένα εντυπωσιακό σύνολο από τρέξιμο, κυβιστήσεις, άλματα, διαπέρασα εμποδίων, αναρρίχηση σε τοίχους και ότι άλλο χρειαστεί.

Read more...

Tricking

Athlos-Tricking

Tricking, πολεμικές τέχνες, με έντονο το στοιχείο των ακροβατικών.

Read more...

Breakdance

Athlos-Breakdance

Breakdance, θεαματικός συνδυασμός, ακροβατικών και χορού.

Read more...
Φωτογραφίες Βίντεο
  • Βάρνα 2010 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο
    Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Read more...
  • Free Running
  • Parkour
  • Tricking
  • Τραμπολίνο
  • Γυμναστική  και  παιδί
  • Aerial Silks

Who's online

We have 4 guests online